Er Blizzaks gode vinterdekk?
Er Blizzaks gode vinterdekk?

Video: Er Blizzaks gode vinterdekk?

Video: Er Blizzaks gode vinterdekk?
Video: Dekktesterne episode 1: Piggdekk eller piggfrie vinterdekk? 2024, Kan
Anonim

De Blizzak WS80 er en av de mest populære og effektive snødekk på markedet. Det er også 3D Zig Zag sipes, som gir dekk ekstra bitekanter. I tillegg har dekk bruker en neste generasjons forbindelse som har et vannelskende hydrofilt belegg og mikroskopiske bittpartikler.

Deretter kan man også spørre seg, hvor gode er Blizzak snødekk?

Det har blitt bedre snø og isytelse over dekk det erstatter, Blizzak DM-Z3 ved bruk av en spesifikk NanoPro-Tech gummiblanding. DM-V1s multi-Z-mønster forbedrer dreneringen av slitebanen og øker mengden bitekanter.

Nyttige ressurser.

Tørke 4.0
Våt 5.0
Snø 5.0
Håndtering 5.0
Komfort 4.0

I tillegg, hvilke er de beste vinterdekkene for kanadiske vintre? Disse testene gir også tilbakemelding om drivstofforbruk, endringer i kontroll og håndtering og generelle kjørekvalitetsegenskaper som veistøy.

  • 1) Nokian Hakkapelitta R2 – Beste vinterdekk totalt sett.
  • 2) Bridgestone Blizzak WS 80.
  • 3) Michelin X-Ice Xi3-Snødekk for beste verdi.
  • 4) Continental WinterContact SI.

Bare så, er Blizzak dekk snødekk?

Med Bridgestone Blizzak dekk , vinter kan forbli et eventyrland. Disse vinter snødekk er laget for å stå opp for alle vinter værforhold, med forbedret grep, flex og bite.

Trenger du virkelig snødekk?

Nei, den anbefales ikke å beholde vinterdekk på kjøretøyet ditt hele året. Å gjøre det vil koste du mer penger på sikt. Vinterdekk slites mye raskere enn hele sesongen dekk , spesielt i varme/tørre forhold, så den er best å bruke dem bare under vinter sesong for topp ytelse.

Anbefalt: