Hva skjer hvis du bruker for mye drivstoffinjektorrens?
Hva skjer hvis du bruker for mye drivstoffinjektorrens?

Video: Hva skjer hvis du bruker for mye drivstoffinjektorrens?

Video: Hva skjer hvis du bruker for mye drivstoffinjektorrens?
Video: Узнав этот СЕКРЕТ ты никогда не выбросишь пустой баллон! Полезные советы и хитрости! 2024, Kan
Anonim

Faktum er, du kan bruke for mye Techron og forårsake skade på din brensel tankfôr. Du nevne bilen kjører bedre etter du bruker den. Etter du ha det så lavt, du burde nok ta rundt 15 liter fersk brensel . Sjekk på baksiden av flasken for riktig mengde Techron for det mye drivstoff.

Herav, kan drivstoffinjektorrens forårsake problemer?

Selv om du kanskje aldri har en problem med din drivstoffinjektorer (spesielt hvis du regelmessig bruker en drivstoffinnsprøytningsrenser ), noen ganger blir de skitne, tilstoppede eller feiler fullstendig og må skiftes ut.

På samme måte, kan du sette drivstoffinjektorrens i en full bensintank? Ærlig talt, det er ikke mye å hente på å legge til drivstoffinnsprøytningsrenser til din bensintank . Bare da kan de brensel systemkomponenter, for eksempel få injektorer , rengjøres grundig og grundig.

Også for å vite, hvor ofte bør du bruke drivstoffinjektorrens?

Tidene til bruk de drivstoffinnsprøytningsrenser avhenger av type overføring du har : Gass- injektor rengjøringsmidler bør brukes hver 1, 550 mil. Diesel- injektor rengjøringsmidler bør brukes i hver tank.

Er drivstoffinnsprøytningsrenser dårlig?

Den beste måten å bruke den på er å bære den med deg til du skal fylle gass. Tøm boksen injektorrens inn i den nesten tomme bensintanken og fyll den med gass, på denne måten sørger du for at renere er helt blandet med bensinen. << Ja, det er det dårlig for biler med høy ytelse og turbo. >>

Anbefalt: