Hva skjer hvis muttere er for mye tiltrukket?
Hva skjer hvis muttere er for mye tiltrukket?

Video: Hva skjer hvis muttere er for mye tiltrukket?

Video: Hva skjer hvis muttere er for mye tiltrukket?
Video: Gjør aldri dette med sengetøy, ellers vær i trøbbel. Folkeskilt om sengetøy 2024, April
Anonim

Re: Over Torqued Lug Nuts (skibum)

Overmoment kan deformere rotoren, skade navet og skade hjulene.

Rett og slett, kan stangmuttere strammes for mye?

1: Sist gang hjul var av kjøretøyet, satte de ikke hjulbolter på tett nok. Ray: Egentlig det kunne har vært hjulbolter som var for løs eller for stram. De kunne løsne opp og falle av en etter en over 3000 miles, men det er lang tid. Mer sannsynlig er hjulbolter var overtrampet.

hva skjer hvis mutterne er løse? Hvis de hjulbolter eller bolter er løs , hjul vil ikke holdes tett mot navet på kjøretøyet. Når kjøretøyet er kjørt, hjulene rister. Ristingen vil føles i styringen, og sannsynligvis gjennom hele bilen.

Når det gjelder dette, må lug muttere være drevet?

Hjulbolter må være vridd til produsentens anbefalte verdier, og de må vridd til disse verdiene etter å ha kjørt omtrent 50 til 100 miles på de nye dekkene dine etter dekktjenesten. Både stramming under og over kan være farlig. Å stramme hjulbolter riktig, en momentnøkkel kreves.

Hvor tette skal hjulmuttere være?

Påfør dreiemoment. Spenning av hjulmuttere - men gjør det i en veldig spesifikk rekkefølge. Hvis du nummererer dem med klokken fra toppen '1-2-3-4-5' sekvensielt mens du ser deg rundt i sirkelen, stram dem i følgende rekkefølge: '1-3-5-2-4' (Du skal fra stud til stud i et stjerneformet mønster, i stedet for rundt sirkelen).

Anbefalt: