Vil tørke ny skade maling?
Vil tørke ny skade maling?

Video: Vil tørke ny skade maling?

Video: Vil tørke ny skade maling?
Video: Repair a Feller Buncher Dipper Arm | Line boring & Liquid Nitrogen 2024, Kan
Anonim

TØRK NYTT anbefales ikke for bruk på kjøretøy maling , med mindre den brukes av en sertifisert bil Maleri Profesjonell. Produkt vil skade eller stripebil maling hvis det ikke brukes riktig, og bare fagfolk sertifisert i Maleri og Refinishing bør prøve å bruke produktet på kjøretøyet maling.

Dessuten, kan du bruke Wipe new på billakk?

Tørk nytt ®s beskyttelsesgaranti gjør ikke strekke seg til bruk av Tørk nytt ® på malte overflater. Selv om den lettere fjernes hvis den tørkes fra uønskede overflater umiddelbart, herdes Tørk Ny ® kan bli fjernet fra male ved hjelp av en liten mengde polermasse.

På samme måte, hvor lang tid tar det før Wipe new er herdet? Etter at du har brukt Tørk nytt, anbefaler vi at du tillater det 1 time av tørketid før du berører overflaten og en full 24 timer å herde før eksponering for fuktighet av noe slag. Hvis overflaten blir våt før Wipe New herder, kan du se striper eller flekker i finishen.

For det andre, fungerer sletting av NY virkelig?

Bunnlinjen, jeg må si at det fungerer virkelig og kan bare håpe holdbarheten er som annonsert. Dette er også annonsert for å gjenopprette kjedelige og falmede frontlykter, men for det lekte vi med deres frontlysgjenopprettingssett, som er dekket i Tørk nytt Headlight Restore artikkel!

Hvordan fjerner du visker fra ny maling?

Etter at den har tørket, Tørk Ny kan fortsatt være fjernet fra maling med en liten mengde poleringsmasse, og litt tid og krefter. Påfør blandingen på en ren mikrofiberklut og jobb den inn i det berørte området i en sirkulær bevegelse til Tørk Ny er fjernet.

Anbefalt: