Vil farget diesel skade bilen min?
Vil farget diesel skade bilen min?

Video: Vil farget diesel skade bilen min?

Video: Vil farget diesel skade bilen min?
Video: Новинка от DeWALT - многофункциональный мини шуруповерт DCD703L2T с бесщёточным двигателем! 2024, Kan
Anonim

Høres ut som du setter farget diesel i din lastebil . Den eneste forskjellen mellom den og vanlig er at den har en farge i det. Den er designet for bruk i maskiner og gårdskjøretøy, da du ikke betaler skatt på den. Det vil ikke skade din lastebil uansett, men det er ulovlig hvis politiet av en eller annen grunn skulle dyppe tanken din.

Ved siden av dette kan rød diesel skade motoren din?

Nei, siden det bare er vanlig diesel med en rød farge. Fargestoffet i seg selv vil ikke gjøre noen skader til din motor eller andre indre deler av bil enten. Off road maskiner bruker det samme diesel motor som alle andre kjøretøy.

Foruten ovenfor, kan du blande rødfarget diesel med vanlig diesel? Rød diesel er et høyere svovelinnhold - typisk 200 ppm nivå eller 0,2%. Grønn eller vei diesel er vanligvis 40 - 50 sider / min, med maks på dette tidspunktet ved 50 sider / min. rød er farget gassolje - det er den eneste forskjellen bortsett fra svovelinnhold.

hva skjer hvis du setter rød diesel i lastebilen din?

Rød diesel drivstoff er ikke annerledes enn vanlig diesel når det kommer til å bruke den i din kommersielle kjøretøy , men det er ulovlig. Som nevnt ovenfor har dette produktet et høyt svovelinnhold, noe som betyr at det er egnet for off-road aktiviteter, men ikke på veien.

Hvorfor kan du ikke bruke terrengdiesel i lastebilen din?

Det er faktisk ulovlig å bruk av - veidiesel , ellers kjent som farget diesel, i en på- kjøretøy ; Hvis du gjør det, kan det føre til store straffer og bøter. Av - vei diesel kalles også farget diesel fordi den vanligvis er farget med en rød farge for å hjelpe inspektører å skille den fra veidiesel eller hovedvei brensel.

Anbefalt: