Hva vil det si å være bundet av en bank?
Hva vil det si å være bundet av en bank?

Video: Hva vil det si å være bundet av en bank?

Video: Hva vil det si å være bundet av en bank?
Video: ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! Полезные советы и хитрости мастеров на все случаи жизни! 2024, April
Anonim

Å være Bonded . Når en bank binder deg, det midler at den er beskyttet i tilfelle du begår en uærlig handling, for eksempel tyveri. Det innebærer i utgangspunktet en betydelig grad av tillit til bankens del.

Hva betyr det å være knyttet til en jobb?

Hvis din jobb krever arbeid med mye penger eller verdisaker, kan arbeidsgiveren be deg om det bundet . Bonding er en type forsikring for arbeidsgiveren. Det beskytter bedriftseiere mot tyveri av ansatte og kompenserer også arbeidsgiver i tilfelle tap av eiendom forårsaket av en ansatt.

Man kan også spørre, hvorfor trenger en person å være bundet? Å være bundet gir et lag av tillit mellom virksomheten din og kundene dine fordi du gir dem forsikringer om kvaliteten på arbeidet ditt, samtidig som du gir dem en måte å gjøre dem økonomisk hele hvis noe går galt.

Hva betyr det på samme måte å være bundet?

Å være bundet betyr at en binding selskapet har sikret seg penger som er tilgjengelig for forbrukeren i tilfelle de fremlegger et krav mot selskapet. De sikrede pengene er i statens kontroll, en obligasjon, og ikke under selskapets kontroll.

Hvordan kan du se om noen er knyttet?

Også kryss av med din statlige forsikringsavdeling, og på nettstedet til Surety & Fidelity Association of America, som gir en liste over kausjonsselskaper. Ifølge Better Business Bureau bør du kryss av å se hvorvidt Forretningsobligasjonen overholder lover og forskrifter i fylket, byen og staten.

Anbefalt: