Hva betyr det å være bundet og forsikret?
Hva betyr det å være bundet og forsikret?

Video: Hva betyr det å være bundet og forsikret?

Video: Hva betyr det å være bundet og forsikret?
Video: Стрижка Слоями ЛЕСЕНКА на Короткие Волосы | Как стричь ЖЕНСКИЕ СТРИЖКИ | Уроки стрижек 2024, Kan
Anonim

Når du sier at du har lisens, bundet og forsikret , det betyr at du har den nødvendige lisensen for virksomheten din, riktig forsikring og har betalt for ekstra dekning med et bånd . La oss for eksempel si at du er det en entreprenør med generell ansvarsforsikring.

Tilsvarende, hva betyr det å være lisensiert og forsikret?

At midler de har en virksomhet tillatelse , ha det riktige forsikring og har foretatt betalinger til en kausjonistforetak for beskyttelse av en obligasjon. De forsikring selskapet eller kausjonsselskapet vil være ansvarlig for å dekke eventuelle økonomiske tap. For eksempel: Båndet kan også dekke skader eller tyveri som oppstår.

Man kan også spørre, hvor mye koster det å være bundet og forsikret? Priser av de fleste lisens- og tillatelsesobligasjoner ligger vanligvis mellom 1-15% av obligasjonsbeløpet. For eksempel, hvis du ble godkjent med en rente på 3 % for en bilforhandlerobligasjon på USD 10 000, betyr det at du må betale USD 300 per år for obligasjonen din.

På samme måte kan man spørre, hva betyr bonding?

Å være bundet betyr at en binding selskapet har sikret seg penger som er tilgjengelig for forbrukeren i tilfelle de legger inn et krav mot selskapet. De sikrede pengene er under statens kontroll, en knytte bånd , og ikke under kontroll av selskapet.

Må jeg være bundet og forsikret?

Det er på tide å få bundet og forsikret . Som de fleste små bedrifter, vanligvis entreprenører trenge Generelt ansvar Forsikring , Eiendom Forsikring , og arbeidernes kompensasjon Forsikring . Men i motsetning til andre virksomheter, entreprenører trenge å kjøpe Lisens og PermitBonds.

Anbefalt: