Hva er et fadec -system?
Hva er et fadec -system?

Video: Hva er et fadec -system?

Video: Hva er et fadec -system?
Video: Path to Progress | FM Broadcast (E5) | Nike 2024, Kan
Anonim

FADEC er en system bestående av en digital datamaskin, kalt en elektronisk motorkontroller (EEC) eller motorkontrollenhet (ECU), og tilhørende tilbehør som kontrollerer alle aspekter av flymotorytelsen.

Spørsmålet er også, hvordan fungerer et fadec-system?

FADEC fungerer ved å motta flere inngangsvariabler for den nåværende flytilstanden, inkludert lufttetthet, gasshåndtakets posisjon, motortemperaturer, motortrykk og mange andre parametere. Inndataene mottas av EEC og analyseres opptil 70 ganger per sekund.

I tillegg, hva er fadec -turbinmotor? Begrepet brukes i virkeligheten og modellen turbinmotor verden for å beskrive motor kontrollenhet eller ECU som mange mennesker kan kalle det. De F-A-D-E-C er en liten datamaskin som overvåker og kontrollerer ulike funksjoner på modellen jetmotor for å starte den, hold den i gang trygt og effektivt, og slå den av.

Hva står fadec på samme måte for?

Full autoritet digital motorkontroll

Hva er forskjellen mellom fadec og EEC?

EEC er et overvåkingssystem som kontrollerer motorparametere og drift for å forhindre parameteroverskridelse (temperatur, turtall, etc.), og kommer i drift ved bestemte motorturtall. FADEC er et fullmyndighetssystem, det vil si at det styrer motorens drift og parametere ved alle hastighetsregimer. Den har ikke noe backup-system.

Anbefalt: