Kan jeg få bilforsikring med dårlig kreditt?
Kan jeg få bilforsikring med dårlig kreditt?

Video: Kan jeg få bilforsikring med dårlig kreditt?

Video: Kan jeg få bilforsikring med dårlig kreditt?
Video: Alka Bilforsikring 2024, Kan
Anonim

Det er ikke umulig å få bilforsikring med dårlig kreditt . Sjåfører som har en lav kreditt poengsum vil sannsynligvis må betale høyere priser, med mindre de reduserer dekningsnivået til et minimum som kreves i deres stat.

Dessuten, kan jeg få bilforsikring hvis jeg har dårlig kreditt?

Noen bilforsikring selskaper vil gå opp din bilforsikring vurdere hvis du har dårlig kreditt . En dårlig kreditt historie vil ikke bare øke kostnadene for din bil låne. Forsikring selskapene vurderer ikke det samme kreditt score som långivere gjøre . De ser på en poengsum designet spesielt for dem.

Vet også, er det noen bilforsikringsselskaper som ikke bruker kreditt? Bilforsikringsselskaper med ingen kreditt sjekker Hawaii, California og Massachusetts er de eneste statene i hvilken kredittscore kan ikke brukes. I andre amerikanske stater, er det opp til bilforsikringsselskapet skjønn om den bruker kreditt som en vurdering faktor.

Hva er den beste bilforsikringen for dårlig kreditt?

For eksempel fant Consumer Reports det GEICO var den beste avtalen for sjåfører med dårlig kreditt i flere stater, men American Family var den beste bilforsikringen for dårlig kreditt i Oregon, og Farmers var den beste avtalen i Illinois. Noen få selskaper spesialiserer seg på det som kalles ikke -standardiserte bilforsikringer.

Trenger du god kreditt for bilforsikring?

Færre forsikring selskaper bruker denne poengsummen til direkte å beregne premiene dine, men det er ingen tvil om at din kreditt kan påvirke din bilforsikring alternativer. Hvis du ha god kreditt , en utmerket kjørehistorie og nr forsikring krav på posten din, du vil vanligvis kvalifisere for de beste tilgjengelige prisene.

Anbefalt: