Kan jeg få en sr22 uten å ha bilforsikring?
Kan jeg få en sr22 uten å ha bilforsikring?

Video: Kan jeg få en sr22 uten å ha bilforsikring?

Video: Kan jeg få en sr22 uten å ha bilforsikring?
Video: Husk bilforsikring! 2024, Kan
Anonim

For folk som gjøre ikke eier en bil men er pålagt å bære en SR22 da er løsningen en ikke-eiere forsikring Politikk. Vanligvis er disse retningslinjene mye billigere enn en tradisjonell auto policy og legge til en SR22 vil tillate deg å overholde statens krav om å gjeninnføre lisensen din.

Så kan jeg få en sr22 uten å eie en bil?

Når du gjøre ikke eie bil eller gjøre notdrive, du vil trenger en ikke-eier SR22 politikk for å sende inn skjemaet for økonomisk ansvar til staten. An SR22 er et statlig mandat sertifikat som beviser at du har de statlige ansvarsgrensene for å gjeninnføre lisensen din.

Vet du også, hvor mye koster en sr22 per måned? De gjennomsnittlig kostnad for SR22-forsikring arkiveringsgebyr varierer også mellom stater, men avgifter varierer vanligvis fra $ 15 til $ 25. Å ha en lenge godt forhold til din forsikring vil ikke bli av mye hjelp når de arkiverer en SR22 for du.

På samme måte spør folk, hvor mye er en ikke -eier sr22 forsikring?

Siden det er en ikke eiere auto forsikring politikk med en SR22 arkiv vedlagt, koste av en ikke eier SR22 forsikring politikk er koste av en ikke -eiere bilpolicy, pluss en engangsavtale SR22 arkivering avgift på rundt $ 20. EN ikke eiere politikken er vanligvis litt billigere enn en vanlig bil forsikring Politikk.

Trenger jeg forsikring og sr22?

SR-22 forsikring , eller en SR-22, er en sertifisering utstedt av bilen din forsikring selskap som viser bevis på at du bærer minimumsansvarsdekningen som kreves av staten din. hvis du ha vært involvert i en ulykke og hadde ikke minimumsbil forsikring , vil de fleste statlige DMV-er kreve at du har en SR-22.

Anbefalt: