Hva er LDW på en leiebil?
Hva er LDW på en leiebil?

Video: Hva er LDW på en leiebil?

Video: Hva er LDW på en leiebil?
Video: Bookingautos - leiebil 2024, April
Anonim

Skadesforsikring eller, som det ofte refereres til, frafall av kollisjonsskade (CDW) eller tapsfraskrivelse ( LDW ), er valgfri skadeforsikringsdekning som er tilgjengelig for deg når du leie en bil . Den dekker leid bil . Noen utleie selskaper tilbyr også ansvarsforsikring og dekning av taueavgifter.

På samme måte blir det spurt, bør jeg få LDW på leiebil?

Hvis du er leie en bil i USA vil skadefritaket som tilbys deg vanligvis dekke alle disse kostnadene uten at du må betale en egenandel. Jo høyere egenandel, desto mindre verdi kan fritaket potensielt ha for deg. Husk at en skadefraskrivelse kun dekker leiebil skader.

For det andre, hva dekker Avis LDW? EN Tapskader ( LDW ) fraskriver seg eller begrenser ditt ansvar når en bil du har leid er tapt eller skadet. Avis tilbyr også andre leiebilbeskyttelsesalternativer for å sikre at du har dekning for ekstrautgifter som kan kommer med bilulykker, som medisinsk dekning og skade på eiendelene dine.

På denne måten, er det en forskjell mellom CDW og LDW?

Fraskrivelse av kollisjonsskade ( CDW ) - er ikke forsikring, men en avtale om frafall de skader på leiebilen din hvis den er involvert i en kollisjon. Tapskadefritak ( LDW ) er den samlingsnavn for CDW og Tyveribeskyttelse (TP) som også dekker de kostnadene ved utskifting de bil hvis den er stjålet.

Hva er budsjett LDW?

LDW – Tapskader Dekker full verdi av Budsjett kjøretøy i tilfelle tyveri, ulykke eller hærverk. Tapskader ( LDW ) er ikke forsikring - det er et alternativ som fritar deg for økonomisk ansvar hvis leiebilen din blir skadet eller stjålet under leieperioden.

Anbefalt: