Hva er tilleggsansvarsforsikring leiebil?
Hva er tilleggsansvarsforsikring leiebil?

Video: Hva er tilleggsansvarsforsikring leiebil?

Video: Hva er tilleggsansvarsforsikring leiebil?
Video: Bilutleie Arendal - Leie av bil Arendal - Autotrade AS - Leiebil Arendal - Billigst leiebil 2024, April
Anonim

Supplerende ansvarsforsikring er designet for å dekke eksponering for krav knyttet til en ulykke i en leid bil . Leiebil selskapene må oppgi minimumsnivået på ansvarsforsikring kreves av stater. En paraplypolicy for ditt hjem eller liv forsikring kan også beskytte deg.

Med tanke på dette, hva er tilleggsansvarsdekning?

Supplerende ansvarsforsikring . SLI forsikrer deg, og autoriserte operatører som definert i Avtalen, mot krav fremsatt av tredjeparter mot deg, kunden, for personskade/dødsfall og skade på eiendom forårsaket av bruk eller drift av en Budget-leiebil som tillatt i Avtalen.

Spørsmålet er deretter hva som er SLI -forsikring for bilutleie? SLI - Supplerende Ansvarsforsikring . "SLI" er en forkortelse for Supplemental Ansvarsforsikring , og dette er en type leiebilforsikring som gir deg tredjepartsansvarsdekning.

Med tanke på dette, bør jeg få ekstra forsikring når jeg leier bil?

En annen viktig merknad: Med mindre du er personlig bilforsikring dekker også forretningsbruk, din personlige forsikring vil ikke dekke skader forårsaket når du er leie av bil for en forretningsreise. Sjåfører som ikke er sikre på dekningen bør ringe kredittkortselskapet før de drar på tur.

Hvordan får jeg ansvarsforsikring for en leiebil?

Kjøpe forsikring fra leiebil selskap Du kan vanligvis kjøpe frafall for kollisjonskader og andre nivåer av byrde og personlige eiendeler forsikring direkte på leiebil disk. Det er lurt å kjøpe dekning hvis: Du ikke har en Auto eller politikk for personlig eiendom hos oss.

Anbefalt: