Kjøper CarMax noen bil?
Kjøper CarMax noen bil?

Video: Kjøper CarMax noen bil?

Video: Kjøper CarMax noen bil?
Video: Никогда не покупайте автомобиль в CarMax 2024, September
Anonim

CarMax har også denne tjenesten der de sier de vil kjøpe hvilken som helst bil du tar inn, selv om du ikke gjør det Kjøp en av deres biler.

På samme måte spør folk, kjøper CarMax bilen din?

CarMax bil Kjøpesentre (steder som bare kjøpe biler ) kan godta kasserersjekker, sertifiserte sjekker og sertifiserte midler. Våre skriftlige tilbud er gode i syv dager, og gir deg tid til å få nødvendige midler til å betale din transaksjon.

For det andre, kjøper CarMax biler over 100 000 miles? Oppfatninger har imidlertid ikke holdt tritt med teknikken, og på 100, 000 - kilometer merke, er det et betydelig fall i en biler verdi. For eksempel, CarMax , det brukte- bil butikk, vil kjøpe biler med 100.000 mil på dem, men det vil ikke selge dem videre til forbrukere.

Kjøper CarMax dessuten biler med bergingstitler?

CarMax vil kjøpe et kjøretøy i nesten alle tilstander- inkludert berging og skadet biler . Firmaet vil selge kjøretøyer med alvorlig skade og/ora bergnings tittel på forhandlerauksjoner. For mer om skadet biler , bergingstitler , og CarMax sitt arr - kjøpe retningslinjer, se nedenfor.

Kommer CarMax til å kjøpe en bil med motorproblemer?

Ja, CarMax vil kjøpe bil med en sjekk motor lys på - og biler med mer alvorlige problemer, ifølge en bedriftsrepresentant. CarMax vil også Kjøp skadet biler og biler med bergingstitler. Selskapet vil imidlertid ikke nødvendigvis selge din bil tilbake til allmennheten.

Anbefalt: