Kan jeg leie en bil fra Costco for noen andre?
Kan jeg leie en bil fra Costco for noen andre?

Video: Kan jeg leie en bil fra Costco for noen andre?

Video: Kan jeg leie en bil fra Costco for noen andre?
Video: Сумасшедшая МЕТЕЛИ + САМАЯ ХОЛОДНАЯ неделя ЗИМЫ! 🥶🇨🇦 Наш зимний отдых в Канаде ❄️ 2024, Kan
Anonim

Når du bestiller Costco , du kan direkte koble din Bilutleie lojalitetsnummer under bookingprosessen hvis det er hos Avis, Budget eller Enterprise. For Avis og Budget bortfaller gebyret for utleie i USA. Og den ekstra sjåføren må oppfylle alle leierkrav, men de gjøre trenger ikke å være en Costco medlem.

Kan jeg dessuten bestille leiebil for noen andre?

Teknisk sett, nei, du kan 't bok en leiebil til noen andre ; du kan ikke betale for det med kortet ditt og har noen andre signere kontrakten og gå med bil . Og med god grunn også. EN bil er dyrt, og leiebil kontrakt er et juridisk dokument.

På samme måte, er det billigere å leie en bil gjennom Costco? Ikke bare kan du nyte noen av de laveste bil priser, Costco Reise vil også frafalle den ekstra sjåføravgiften som kan legge til ytterligere $ 10 per dag til din utleie pris. Det er nesten $200 billigere enn noen av tredjeparts reisenettsteder for nøyaktig det samme bil.

Foruten ovenfor, kan du bruke Costco-reise for noen andre?

Kan du Kjøp Costco Travel for noen hvem er ikke en Costco medlem? Ja. Hvis du er medlem, du kan bok a tur for et ikke-medlem med ditt medlemskap. Eller hvis du er ikke medlem, men har en venn hvem er, du kan bruke deres medlemskap for å bestille en tur og betale med ditt eget kredittkort.

Hvor mye koster det å leie bil gjennom Costco?

Flott biler i det store priser til Costco medlemmer. En ekstra sjåføravgift frafalles og GPS utleie fra 6,99 dollar (pluss skatt) per dag tilbys Costco medlemmer på deltakende amerikanske steder.

Anbefalt: