Hva er Strada -modus?
Hva er Strada -modus?

Video: Hva er Strada -modus?

Video: Hva er Strada -modus?
Video: ЭТО НЕ КОП, А УЖАС!!! ДЕД ХАБАР ИЗДЕВАЕТСЯ! КОП ПО ВОЙНЕ! 2024, Kan
Anonim

Strada er den tameste av de tre innstillingene. Selvfølgelig mener jeg det relativt sett. I Strada , eksosbafflene åpnes bare ved høye omdreininger, giret skifter eldre og mer jevnt, og kraften sendes 30 prosent til fronten og 70 prosent bak. Dette er modus best egnet for daglig kjøring.

Hva er følgelig Strada -modus i Lamborghini?

EN Lamborghini pleide å ha tre kjøring moduser å velge mellom. Strada , for gaten; Sport, for når du vil ha det gøy på gaten; og Corsa for banekjøring. Den nye Lamborghini Aventador S legger til en annen modus : Ego.

For det andre, hva er S -modus i automatgir? Hvis du kjører på svingete landeveier og vil holde turtallet oppe mens du svinger gjennom svingene, vil " S "posisjon er der du vil være. I" S ", den overføring holder lavere gir lenger for mer kraft når du kommer ut av kurvene.

Også å vite, hva betyr det å kjøre i sportsmodus?

For det første er det godt å definere hva sportsmodus gjør det på de fleste biler. Vanligvis justerer den en rekke innstillinger for motor, girkasse og til og med fjæring. " Idrettsmodus "strammer ofte opp styringen, skjerper gassresponsen, øker girpunktene eller holder girene lenger på automatgir.

Er Lamborghinis automatisk eller manuell?

Du trenger i hovedsak to helt forskjellige programvare for Håndbok og Automatisk girkassemodeller og det, ikke overraskende, er veldig dyrt for Lamborghini . Flaggskipet Aventador bruker en annen 7-trinns automatisert Håndbok girkasse, men med bare enkobling.

Anbefalt: