Hva er glassfibervinduer?
Hva er glassfibervinduer?

Video: Hva er glassfibervinduer?

Video: Hva er glassfibervinduer?
Video: Hva gjør en glassblåser? 2024, April
Anonim

Glassfiber vindus- og dørkarmer er i hovedsak sammensatt av glassfiber og harpiks, materialer som utvider seg og trekker seg svært lite sammen med temperaturendringer i været. Inntil nylig har de komplekse profilene som kreves for vindusdesign vært umulige å oppnå med glassfiber.

Herav, er glassfibervinduer bedre enn vinyl?

Glassfibervinduer er opptil åtte ganger sterkere enn vinyl , noe som betyr at de vanligvis varer lenger. En god kvalitet vinyl erstatningsvindu kan vare opptil 30 år eller mer glassfibervinduer kan vare 50 år eller mer. Grunnen glassfiber erstatning vinduer er sterkere og mer holdbar på grunn av sminken.

I tillegg, hvor mye dyrere er glassfibervinduer? Glassfiber koster i gjennomsnitt ca 10 til 30% mer , så et 48-tommers vindu vil koste mellom $ 572 og $ 1, 693. De koster også mer å installere, på rundt $ 300 hver for totalt $ 872 til $ 1, 993 for hvert vindu som er installert.

Av dette, er glassfibervinduer gode?

Glassfiber er vurdert til omtrent 15 prosent høyere i R-verdi enn vinylrammet vinduer . Begge typer tilbyr imidlertid veldig god isolasjonsverdi, siden de er konstruert med hule hulrom som gjør en god jobb med å bremse overføringen av termisk energi.

Er glassfibervinduer bedre enn tre?

Glassfibervinduer er sterkere og mer holdbare enn mest vinduer , inkludert alle trevinduer . Ekstreme temperaturer har nesten ingen innvirkning på glassfiber , så de er mindre utsatt for ekspansjon og sammentrekning. Med det sagt, tre er et av de eldste byggematerialene og har stått tidstesten-så vil din vinduer.

Anbefalt: