Hva skjer hvis du strammer nøtter for hardt?
Hva skjer hvis du strammer nøtter for hardt?

Video: Hva skjer hvis du strammer nøtter for hardt?

Video: Hva skjer hvis du strammer nøtter for hardt?
Video: Vær oppmerksom på dette umiddelbart. Disse merkbare tegnene og symptomene sier at du har blitt forbu 2024, Kan
Anonim

For strammet lug nøtter kan fjerne gjengene, forvrenge bremserotorer, skade hjul , og muligens skjære av slepe stud. Ikke tilstrekkelig strammet lug nuts kan løsne, med katastrofale konsekvenser.

Er det OK på denne måten å stramme mutterne for hånd?

Installer hjulklemmer av hånd . De fleste produsenter anbefaler ikke å bruke smøremiddel eller anti-angrepsblanding på tapper . Skyv på hjul hjemme på navet og ved hjelp av pipenøkkelen, stramme de hjulmuttere akkurat nok til å holde hjul tett.

På samme måte kan overstrammingsmuttere vride rotorer? Ikke bare er det en spesifikk dreiemomentspesifikasjon, men det er også en riktig måte å gjøre det på stramme de hjulbolter . Ved å unnlate gjøre så riktig, hjulmuttere kan være over - strammet til og renning bremsen rotorer og i noen tilfeller skade navflensen.

For det andre, er det viktig å skru på muttere?

Her er hvorfor. Re- dreiemoment hjulene innebærer å stramme hjulbolter for å sikre at de ikke er for stramme eller for løse. For stramt, og den nøtter kan skade boltgjenger, knekke fester eller deformere nye rotorer. For løs, og din hjul kan falle av når du kjører.

Kan slepe muttere løsne av seg selv?

Ingen måte hjulmuttere kan komme løs av dem selv , de har fått et design testet og bevist etter alder.

Anbefalt: