Hvordan polerer og vokser du en bil?
Hvordan polerer og vokser du en bil?

Video: Hvordan polerer og vokser du en bil?

Video: Hvordan polerer og vokser du en bil?
Video: Bil Polering Guide - Sådan polerer du bil med Rotary Maskine 2024, April
Anonim
  1. Vask Start med å vaske din kjøretøy . Skyll hele kjøretøy .
  2. Maske. Fortsett med å maskere din bil .
  3. Buff . Bruk en ullpute til buff de bil .
  4. Pusse . En skumpute skal brukes til polering .
  5. Voks . Voks fyller ut små riper som ikke er tatt hånd om av polering .
  6. Finpuss. Det ferdige produktet.

Videre, hvor mye koster det å pusse og vokse en bil?

En premie voks tjenesten kan variere fra $ 60 til $ 90. Damprengjøringskostnader starter rundt $ 85 og løper opp til $ 130. Hvis du har et skinninteriør, trenger du en førsteklasses rengjøring av møbeltrekk, som varierer fra $ 50 til $ 75. Hvis din kjøretøy som krever fjerning av en bulk, den koste bør være rundt $80.

Også, hvor mye koster en full bil buff? Prosessen kan inkludere hvert trinn i en full interiør og utvendig detaljering med avanserte materialer og produkter, pluss nøye oppmerksomhet på alle detaljer, inkludert kosmetiske touch-ups. CostHelper-lesere rapporterer å betale $150-$300 for en komplett bil detaljering, på en gjennomsnittlig kostnad på $233.

På samme måte bør jeg bruke en buffer for å vokse bilen min?

Elektrisk buffere gjøre bilvoks mindre arbeidskrevende og distribuere voks mer jevnt. Lær hvordan voks en bil med en buffer for best resultat. Lære hvordan voks en bil med en buffer reduserer tiden riktig voksing tar, samtidig som den gir en utmerket finish i utstillingslokalet.

Fjerner polering av en bil riper?

Buffing bruker polermidler, men det fjerner et tynt lag med maling fra overflaten på karosseripanelene riper og skadet maling sammen med den. Resultatet er en jevn, frisk malingoverflate som bringer tilbake biler skinne.

Anbefalt: