Innholdsfortegnelse:

Hvordan polerer du aluminiums inntaksmanifold?
Hvordan polerer du aluminiums inntaksmanifold?

Video: Hvordan polerer du aluminiums inntaksmanifold?

Video: Hvordan polerer du aluminiums inntaksmanifold?
Video: Polering av aluminium Osborn applikationsvideo 2024, April
Anonim

Slik polerer du en inntaksmanifold i aluminium

  1. Sand den inntaksmanifold med sandpapir av 180 grus for å fjerne alt smuss og korn, og for å glatte overflaten. Sørg for å slipe alle sprekker og fordypninger på inntaksmanifold .
  2. Bruk sandpapiret med korn 600 på inntaksmanifold , men hold dette sandpapiret vått med vann mens du pusser.
  3. Plasser poleringsputen på boret.

Også spurt, hva vil rense aluminiumsinntaket?

Aceton eller brems renere fungerer ganske bra, da vask den med varmt vann med litt oppvaskmiddel blandet inn, skyll med varmt vann la den tørke helt og belegg den med klar motormaling (sateng) vil se skarp ut og forbli sånn!

hvordan rengjør du en lt1 inntaksmanifold? Det er det dekselet på bunnen av alt LT1 inntak . Den beste tingen å bruke for å få inntak rent bruker en vaskemaskin og løsemiddel. Når du har det ren , skyll den godt av med vann og perlespreng den, og den vil se ut som helt ny!

I tillegg kan du male aluminiumsinntak manifold?

Maling av aluminium (eller noe for den saks skyld) er 99% forberedelse og 1% påføring. Forsikre seg om du ha en ren, olje- og fettfri overflate vil gå en lang vei til lang levetid for noen maling jobb. Det meste av sprøytebombmotoren din maling vil leve helt fint som du har nevnt hvis du få overflaten klargjort korrekt.

Kan jeg bruke ovnsrens på aluminium?

Rengjøring av ovner oppløses aluminium , og skal ikke være det brukt på aluminium unntatt i helt spesielle tilfeller. Du spør kanskje hvordan du kan gjenopprette skaden som er gjort. Hvis du kan ikke nå området til gjøre mekanisk polering på den, sannsynligvis kan ikke fikse den etsede overflaten.

Anbefalt: