Hva er stoppskiltloven?
Hva er stoppskiltloven?

Video: Hva er stoppskiltloven?

Video: Hva er stoppskiltloven?
Video: Hva er SKAPERKLUBBEN? 2024, Kan
Anonim

I følge trafikkregelen skal stoppskilt ligger i nærheten av den hvite linjen som driverne må Stoppe og se begge veier etter møtende trafikk før du går inn på hovedveien. Kom alltid til en fullstendig Stoppe , sjekk nøye etter barn på fortau og i kryssoverganger før du fortsetter.

Dessuten, hva er et stoppskilt for alle veier?

Brunfarge alle - måte stoppskilt , må alle kjøretøyer i alle retninger komme til fulle Stoppe før du fortsetter. Ordren om å fortsette er som følger: Først Stoppe gå først, uavhengig av kjøreretning. Hvis en eller flere biler stoppet samtidig må bilen til venstre gi etter til høyre for vei til den til høyre.

Deretter er spørsmålet, hva skjer hvis du ikke stopper ved et stoppskilt? Hvis du ikke komme til en fullstendig Stoppe , du risikerer å slå et annet kjøretøy som med rette kan komme inn i krysset før du . En annen bil kan slå til du . Avhengig av retningen til det møtende kjøretøyet, kan dette sette du , passasjerene dine eller personer i det andre kjøretøyet i stor fare.

På samme måte kan du spørre, stopper du ved stoppskiltet eller linjen?

EN stoppskilt krever at du komme til en fullstendig Stoppe . På en stoppskilt med en markert stopplinje , du må Stoppe før linje . På en stoppskilt med et fotgjengerfelt du må Stoppe før du går inn på krysset. Når du ha stoppet , gi forkjørsrett til fotgjengere, syklister og trafikk før du fortsetter.

Hva betyr stoppskilt?

De stoppskilt er en regulator skilt . Stoppskilt er utformet for å la sjåførene vite at de må komme til en fullført Stoppe . Sjåfører må Stoppe på Stoppe linje, kryss eller kryss, avhengig av hva de møter først. Føreren må gi veibeskrivelse til kjøretøyer og kjøretøy som nærmer seg før han fortsetter.

Anbefalt: