Hva er stolhøyde?
Hva er stolhøyde?

Video: Hva er stolhøyde?

Video: Hva er stolhøyde?
Video: Grunnkurs syn: Øyets anatomi 2024, Kan
Anonim

Hva er standard Stol Høyde ? Stolhøyder vanligvis opp til 17–19 tommer (43–48 cm) fra stol benet til toppen av setet, mens avføring høyder kan variere fra 16–23 tommer (40–58 cm) på grunn av deres minimalisme. Disse stolhøyder er standard for å passe under bord fra 28–30 tommer (71–76 cm).

Bare så, hvor høy er en kontorstol?

Grunnleggende dimensjoner Totalt høyde av en kontorstol varierer avhengig av høyde av ryggstøtten og hvis det er nakkestøtte; området er 31 tommer til 40 tommer fra gulvet til toppen av stol.

Spørsmålet er deretter, hvordan måler du stolhøyden? Måle fra gulvet til toppen av sete til fastslå de stolens høyde , som vanligvis er mellom 18 og 20 tommer for en bespisning stol . Hvis du bestemmer deg for om stol passer for bordet, bør det være ca. 12 tommer mellomrom mellom sete og bordet.

Hvor høy er en vanlig kjøkkenstol ved siden av ovenfor?

16 tommer til 18 tommer

Hva kaller du høye stoler?

Barkrakker er en slags høy stol , ofte med fotstøtte for å støtte føttene. De høyde og smalheten til barkrakkene gjør dem egnet for bruk på barer og høybord på puber eller barer. Gulvmontering gjør krakken ubevegelig, så den kan ikke stjeles eller brukes som et våpen i en barkamp.

Anbefalt: