Hva er en Chilton-manual?
Hva er en Chilton-manual?
Anonim

Chilton manualer er en rimelig, anerkjent referansekilde for eiere som ønsker å forstå kjøretøyet sitt bedre. Alle Chilton reparasjonsmanualer er basert på en fullstendig riving og ombygging av kjøretøyet.

Bare så, er Chilton eller Haynes Manuals bedre?

Chilton er også et godt alternativ for mekanikere som ønsker å bli med i et nettsamfunn av andre mekanikere og bilentusiaster. Haynes manualer er vanligvis de beste Håndbok for helt nye mekanikere, eller de som foretrekker flere illustrasjoner og diagrammer for å veilede reparasjonsarbeidet.

Hvordan får jeg gratis Chilton-manualer? Gratis manualer for Chilton for AKO -brukere. For de av dere som liker å jobbe med egne kjøretøyer, tilbyr AKO faktisk gratis tilgang til Chilton nettbibliotek. Alle dere ha å gjøre er fra hjemmesiden til AKO, klikk på Selvbetjening, og klikk deretter på Mitt bibliotek. Derfra klikker du på Automotive og ruller deretter ned til Chilton lenke.

Følgelig, hva er forskjellen mellom Chilton og Haynes?

Den store forskjell mellom de Haynes og Chilton manualer er oppmerksomheten på detaljer mellom bøkene. Generelt sett, Haynes manualer er skrevet i lekmannsord og stoler ikke på at leseren har like mye bilkunnskap som Chilton manualer gjør.

Hva er den beste online bilreparasjonsmanualen?

ALLDATAdiy - The Beste bilreparasjonsmanualer på nett Vurdert av mange profesjonelle mekanikk og auto forhandlere til å være gullstandarden i bilreparasjon informasjon, tilbyr ALLDATAdiy profesjonell karakter manualer for over 30 000 biler.

Anbefalt: