Innholdsfortegnelse:

Hvordan kontrollerer jeg Speedwell?
Hvordan kontrollerer jeg Speedwell?

Video: Hvordan kontrollerer jeg Speedwell?

Video: Hvordan kontrollerer jeg Speedwell?
Video: Garage spam 23/01-21 Hvordan jeg sætter et udkørsel signal til(Viessmann 4013) 2024, Kan
Anonim

Årlig speedwell arter kan kontrolleres med produkter før oppkomst. Kombinasjonsherbicider som inkluderer triclopyr og dicamba er spesielt effektive for postemergence kontroll . Ugressmidler etter oppblomstring kan brukes på speedwells om våren eller høsten, forutsatt at de planter vokser aktivt.

På samme måte kan du spørre, hvordan blir jeg kvitt Speedwell?

Slik fjerner du Germander Speedwell og Slender Speedwell fra plenen din

  1. Fjern den for hånd.
  2. Prøv å drepe den med en Spot Spray Weedkiller.
  3. Spray hele plenen med et selektivt ugressmiddelkonsentrat.
  4. Lei en profesjonell.

For det andre, hvordan blir jeg kvitt Veronica? Hvis du foretrekker det, kan du kontrollere Speedwell med kjemikalier ved å påføre et herbicid som dukker opp som pendimetalin, balan eller dacthal for å forhindre spiring av frø om våren. Du kan også spot-spray med et post-emergent bredbladet ugressmiddel som inneholder triclopyr, klopyralid eller 2, 4-D, MCPP og dicamba.

På samme måte spørs det, hvordan kontrollerer du corn speedwell?

Kjemisk Kontroll : Corn Speedwell er klassifisert som vanskelig å kontroll med ugressmidler. Den mest effektive tilnærmingen er å påføre herbicider før fremveksten om høsten for å forhindre at frø spirer. Vinterårlige ugressfrø spirer om høsten, derfor er dette den beste tiden for å forhindre dem med ugressmidler før oppkomst.

Kan du spise Speedwell?

Persisk speedwell kan være en veldig bitter plante, spesielt de modne. Det er derfor det anbefales å spise denne planten kun for næring i tider med hungersnød eller nødvendighet. Når det er sagt, er bladene og skuddene til denne planten faktisk spiselige.

Anbefalt: