Innholdsfortegnelse:

Hvordan blir jeg kvitt Speedwell?
Hvordan blir jeg kvitt Speedwell?

Video: Hvordan blir jeg kvitt Speedwell?

Video: Hvordan blir jeg kvitt Speedwell?
Video: FATE 2024, Kan
Anonim

Slik fjerner du Germander Speedwell og Slender Speedwell fra plenen din

  1. Ta bort det for hånd.
  2. Prøv å drepe den med en Spot Spray Weedkiller.
  3. Spray hele plenen med et selektivt ugressmiddelkonsentrat.
  4. Lei en profesjonell.

Når det er tatt hensyn til dette, hva dreper mais speedwell?

Dreper Weed Det er flere ugressmidler du kan bruke som har vist seg å være effektive mot drepe corn speedwell ugress. Herbicidene tradisjonelt pleide å drepe ugresset inneholder en blanding av følgende kjemikalier i dem: Atrazine. Metsulfuron.

For det andre, hvordan ser Speedwell ut? Det er flere typer Speedwell , alle med mange små, flikete blader og små blomster, som varierer i farge og kan være hvite, blå, rosa og lilla. Bladene vokser i par og har skallede kanter, mens hjerte- formet frøkapsler vokser på stilken under blomstene.

Kan du dessuten spise Speedwell?

Persisk speedwell kan være en veldig bitter plante, spesielt de modne. Det er derfor det anbefales å spise denne planten kun for næring i tider med hungersnød eller nødvendighet. Når det er sagt, er bladene og skuddene til denne planten faktisk spiselige.

Hvordan forplanter du Speedwell?

Formerer seg Spiked Speedwell Tar bartre stiklinger på slutten av våren eller sommeren, rot dem i et pottemedium, og dyrk dem i potter til de er store nok til å transplanteres inn i hagen. Frø kan sås direkte i hagen våren til midten av sommeren. Spiring kan ta to eller tre uker.

Anbefalt: