Hva er raskere Hellcat eller demon?
Hva er raskere Hellcat eller demon?

Video: Hva er raskere Hellcat eller demon?

Video: Hva er raskere Hellcat eller demon?
Video: The difference between Demon and Hellcat - 1/4 mile drag race 2024, Kan
Anonim

Når det gjelder en kraftig tur, både Hellcat og Demon levere. De Hellcat kan gå fra null til 60 miles i timen på 3,4 sekunder, mens Demon tar 2,3 sekunder å komme dit. Når det gjelder kvartmilfart, vil Hellcats er 10,9 sekunder og Demons er 9,65 sekunder.

Med tanke på dette, hvilken er raskere Hellcat eller demon?

Dodge Challenger Hellcat lever opp til navnet sitt. Det er djevelsk fort , bygget for å rive kvartmil, men på en eller annen måte tillatt på gater-hvis eierne deres kan holde seg i live. Og så er det Demon . De Demon gjør en baseline 808 hestekrefter og 840 HK på racing drivstoff, mens Hellcat topper på 707 hk.

hvilken bil er raskere enn Dodge Demon? Når Supercars løper, vinner alle: Også begge deler biler var nesten identiske ved kvartmilsmerket, med GT-en som kjørte aldri så lite raskere ved 129,34 mph mot 128,93 mph i Demon.

På samme måte kan du spørre, er Hellcat Redeye raskere enn demonen?

De Demon levde bare i modellåret 2018, men funksjonene sildrer raskt ned i Dodge -serien. Den brede kroppen og vanlig av Rødt øye vil topp ut ved 203 mph, mens Hellcat vil kunne komme til 199 mph og Hellcat Widebody er begrenset til 195 mph, ifølge Dodge.

Er rødøyen raskere enn demonen?

Vi har sett masse Demoner løper kvartmilen, men dette er første gang vi har sett en Rødt øye på banen. Med 797 hestekrefter er den nesten like kraftig som Demon uten datatilpasning og rasegass.

Anbefalt: