Hvilken er raskere en dodge demon eller en Dodge Hellcat?
Hvilken er raskere en dodge demon eller en Dodge Hellcat?

Video: Hvilken er raskere en dodge demon eller en Dodge Hellcat?

Video: Hvilken er raskere en dodge demon eller en Dodge Hellcat?
Video: Как устроен Dodge Challenger SRT Demon! Рекорд на 402 метра для серийного авто 2024, April
Anonim

Når det gjelder en kraftig tur, både Hellcat og Demon levere. De Hellcat kan gå fra null til 60 miles i timen på 3,4 sekunder, mens Demon tar 2,3 sekunder å komme dit. Når det gjelder kvartmilfart, vil Hellcats er 10,9 sekunder og Demons er 9,65 sekunder.

Er Dodge Hellcat raskere enn Dodge Demon?

De Dodge Challenger Hellcat lever opp til navnet sitt. Det er djevelsk fort , bygget for å rive kvartmil, men på en eller annen måte tillatt på gater-hvis eierne deres kan holde seg i live. Og så er det Demon . De Demon gjør en baseline 808 hestekrefter og 840 HK på racing drivstoff, mens Hellcat topper på 707 hk.

Spørsmålet er deretter hvilken bil som er raskere enn Dodge Demon? Det nye 2018 Dodge Demon er/har alt av følgende: Verdens raskeste produksjon kjøretøy 0-60mph tid. Å legge ut en satanisk rask tid på bare 2,3 sekunder-med utrulling som tiden synker til 2,1 sekunder-er det raskere enn en Bugatti Chiron (2,4 sekunder) og Tesla P100D med Ludicrous Plus (2,3 og litt).

Hvilken bil er også raskere demon eller Hellcat?

De Demon har 840 hk, mens Hellcat nøyer seg med 707 hk. Som videoen hvem kan de ekstra 133 hk gjøre en stor forskjell over en halv mil. I de tidlige delene av løpet ble Hellcat ser ut til å komme foran Demon som den kraftigere muskelen bil snurrer hjulene av linjen.

Hvor rask er Dodge Demon?

Vel, det Demon har en 0-60 mph-tid på 2,3 sekunder og en 0-100 mph-tid på 5,1 sekunder! Kvartmiljetiden på 9,65 sekunder (med en topp hastighet på 140 km / t) er uovertruffen av bokstavelig talt enhver produksjonsbil. Sammenlign det med de store navnene som Porsche og Ferrari.

Anbefalt: