Er det greit å ha et mindre reservedekk?
Er det greit å ha et mindre reservedekk?

Video: Er det greit å ha et mindre reservedekk?

Video: Er det greit å ha et mindre reservedekk?
Video: 10 МИНИ-КЕМПЕРОВ и АВТОМОБИЛЕЙ БОЛЬШОЙ ДЛЯ ЛЕТНЕГО ОТДЫХА 2018 - 2019 2024, Kan
Anonim

noen reserve (samme størrelse eller mindre ) er bedre enn nei reserve . Hvis reserve er mindre , så bruk den bare lenge nok (asap) til bli dekk fikset/byttet ut.

I denne forbindelse kan du kjøre med et mindre reservehjul?

Det er viktig å la være kjøre på en reservehjul for en lengre periode, som forskjellen i størrelse vil gradvis kaste av kjøretøyets justering og håndtering. I tillegg har deres mindre omkrets fører til en forskjell i turtall i forhold til de tre andre dekk.

Vet du også, er reservedekk mindre enn vanlige dekk? Sammenlignet til full størrelse reserve dekk , de er designet til spare vekt og bagasjerom. Siden de ikke er designet for langvarig bruk, har de vanligvis a mindre fysisk størrelse, smalere slitebane og redusert mønsterdybde sammenlignet til de dekk normalt brukt på kjøretøyet.

Kan jeg bruke et annet dekk i denne størrelsen?

Ja du kan bruke din gamle dekk som en reserve , som hovedregelen er at a reserve innen 2 fra det dårlige dekk på bakken vil arbeid, men en brukt dekk det samme størrelse som din dekk på bakken vil ikke koste mye.

Er det greit å sette 2 forskjellige dekkstørrelser på en bil?

Lang historie kort: Ja, det er et problem å ha to dekk av forskjellige størrelser på forsiden (eller baksiden) av din bil . Å ha to forskjellige - dimensjonerte dekk på samme aksel er generelt ikke bra. Noen ganger velger folk det sette større dekk på bakakselen av deres kjøretøy av håndteringshensyn, kosmetiske årsaker, etc.

Anbefalt: