Hva er forskjellen mellom en mega drosje og Quad Cab?
Hva er forskjellen mellom en mega drosje og Quad Cab?

Video: Hva er forskjellen mellom en mega drosje og Quad Cab?

Video: Hva er forskjellen mellom en mega drosje og Quad Cab?
Video: Forskjellen mellom en hage- og en stuehortensia (NO) 2024, Kan
Anonim

Man kan velge en kort eller lang seng på vanlig og Firebiler , mens Ram Mega førerhus er bare kort seng. For Dodge, vanlig drosje er nettopp det; Quad Cab er det som utvides drosjer pleide å være, men med 4 vanlige dører lettere tilgang, og mega førerhus er omtrent den største drosje du kan få med en seng.

Følgelig, er en quad cab det samme som en crew cab?

Samtidig som Firekabine er et stilnavn som bare brukes av DodgeRam, mannskapsførerhus brukes av Dodge og flere andre bilprodusenter. For Dodge Ram, mannskapshytte har mer sitteplass og en mindre lasteseng sammenlignet med firebil . Sammenligning av de forskjellige drosje stiler av Ram 1500 ST4X2 140 in.

I tillegg, hvor mye lengre er en mega -drosje enn en mannskapshytte? Det lagt til drosje lengde betyr ikke overraskende a lengre lastebil: The Mega Cab sjekker inn på 249,9 tommer i total lengde sammenlignet med 238,8 tommer for mannskap - drosje modeller med den kortere sengen.

Også for å vite, hva er en mega drosje?

RAM Mega førerhus Alternativer. Mens Ram 1500 er avfyrt pickup, Ram 2500 og 3500 mega førerhus Modellene er tunge lastebiler som tilbyr sjåførene rikelig med kraft og en romslig hytte for opptil fem passasjerer.

Hva er forskjellen mellom et mannskapsførerhus og et utvidet førerhus?

I Chevy Silverado, jo kortere drosje er den utvidet førerhus , mens mannskapshytte er alternativet i full størrelse. Dodge Ram bruker begrepet firebil for å referere til den korte versjonen og mannskapshytte for den lengre versjonen. FordF-150's kortere versjon er SuperCab og den lange versjonen er SuperCrew.

Anbefalt: