Hva er forskjellen mellom tur- og motorveidekk?
Hva er forskjellen mellom tur- og motorveidekk?

Video: Hva er forskjellen mellom tur- og motorveidekk?

Video: Hva er forskjellen mellom tur- og motorveidekk?
Video: Vassfiser på tur 2024, Kan
Anonim

Ganske lik forestilling, " hovedvei "er bare en betegnelse for lett lastebil dekk designet mer for komfort og stille bruk på veien. " turnere "er en lignende betegnelse for personbiler. Din dekk størrelsen strekker seg sannsynligvis over begge kategoriene. De motorveidekk har sannsynligvis bare en høyere belastningsgrad som en LT dekk.

Folk spør også, hva er et motorveidekk?

Hovedvei . Motorveidekk har helårs mønster og er designet for å håndtere de tyngre belastningene på en lastebil eller SUV. Mest motorveidekk har slitesterke forbindelser og slitebanemønstre som motstår ujevn slitasje for å levere lang levetid på slitebanen. De har vanligvis siping for forbedret trekkraft hele året.

Ved siden av ovenfor, hva betyr touring på et dekk? Turdekk levere en jevnere tur, rimelig vått og tørt trekkraft, høyere vintertrekk (ikke aktuelt om sommeren dekk ), behagelig kjøring og lengre slitebanelevetid.

På denne måten, hva er forskjellen mellom et dekk og et helårsdekk?

EN touring helårsdekk er bygget for å gi ikke bare en mer behagelig tur, men også økt håndtering og ytelse. Du vil legge merke til at de vanligvis har en lavere profil enn deres hele sesongen kolleger. Slitebanen er vanligvis bredere og de har en større kontaktflate med veien.

Hva er forskjellen mellom ultrahøy ytelse og grand touring dekk?

Ultra - høy ytelse (UHP) dekk har en hovedfunksjon: å forbedre høy ytelse kjøring. Ikke forveksle et UHP -dekk med et turnere dekk (også kjent som et storslått turné dekk) som er mer fokusert på å levere komfort og pålitelig veigrep hele sesongen, sammen med mer responsiv håndtering.

Anbefalt: