Hva er rotorplater?
Hva er rotorplater?

Video: Hva er rotorplater?

Video: Hva er rotorplater?
Video: HOMEBREW QRP TUBE CW TRANSMITTER FOR 80 METER 2024, Kan
Anonim

Brems mellomlegg er tynne lag av gummi eller metall som passer mellom bremseklossene og rotorer for å korrigere små feil som forårsaker bremsestøy. De beholder putene og rotorer fra å banke mot hverandre eller hvining.

Med tanke på dette, er det nødvendig med bremseskiver?

Bremseskiver er tynt metall- eller gummilim pads som passer mellom bremsekloss og brems tykkelse for å korrigere små forskjeller som noen ganger fører til støy. Ikke alle bremseklosser komme med mellomlegg siden de ikke er nødvendige og fungerer perfekt uten at du trenger dem.

På samme måte, hvor går bremseskiver? Disse anti-squeal mellomlegg er i utgangspunktet selvklebende (eller ikke-klebende) puter laget av enten gummi eller metall. De gå i mellom midten av brems kalipre og brems pads. På den måten bremseskiver kan justere forskjellene og fikse ufullkommenhetene mellom de to slik at støyene reduseres eller elimineres helt.

Dessuten kan bremseskiver forårsake støy?

I utgangspunktet er mellomlegg holde dem på linje med hverandre, så de kan funksjon uten å generere bråk . Hvis en bremseskive skulle bli skadet eller fjernet, ville det være for mange ufullkommenheter mellom rotorene og putene. Dette ville årsaken at de skal klamre seg sammen og gjøre det rart lyder.

Når skal shims brukes i en sammenstilling?

EN shim er et tynt og ofte avsmalnende eller kilt stykke materiale, brukt å fylle små hull eller mellomrom mellom objekter. Shims er typisk brukt for å støtte, justere for bedre passform eller gi en jevn overflate. Shims kan også være brukt som avstandsstykker for å fylle hull mellom deler som er utsatt for slitasje.

Anbefalt: