Hva er forsikringsselskapet mitt?
Hva er forsikringsselskapet mitt?

Video: Hva er forsikringsselskapet mitt?

Video: Hva er forsikringsselskapet mitt?
Video: Skitne penger | Caly Film | Norsk tekstet 2024, Kan
Anonim

Forsikringsselskapet ditt er de selskap som eier din forsikring Politikk. An forsikringsbærer er ikke de det samme som en forsikring middel. Det er de selskap som din forsikring betalinger sendes og de selskap som betaler hvis du sender inn et dekket krav.

Hva er et forsikringsselskap eksempel på dette?

An forsikringsbærer som for eksempel; Reisende, Metlife, State Farm, Safeco, er der selskap faktisk skaper og administrerer forsikring produkter som de ønsker å selge. De kontrollerer garantien, krav, priser og den generelle veiledningen for selskap . La oss se på en eksempel for hver av disse.

Man kan også spørre, hvordan finner jeg forsikringsnummeret mitt? Din helse Forsikringsnummer kan bli funnet på Forsikring Kort som burde ha blitt gitt på det tidspunktet din Politikk ble utstedt. Du kan også ringe selskapet for Nummer og å be om din Nummer andre plasseringskort.

Deretter kan man også spørre, hva er forskjellen mellom forsikringsselskap og forsikringsbyrå?

EN transportør er en forsikringsselskap som vil skrive og betale en bil direkte forsikring hevder kun produktene deres. An byrå eller forsikring megler isa selskap laget av en gruppe agenter , eller folk som representerer en transportør . Det er her begrepet "agent" kan bli forvirrende.

Hvem er forsikringstaker for helseforsikring?

EN forsikringstaker er personen som eier forsikring Politikk. Så hvis du kjøper en forsikring politikk under ditt eget navn, du er den forsikringstaker , og du er beskyttet av alle detaljene inni. Som forsikringstaker , kan du også legge til flere personer i retningslinjene dine, avhengig av forholdet ditt.

Anbefalt: