Kan du bruke LED -lys i en maleboks?
Kan du bruke LED -lys i en maleboks?

Video: Kan du bruke LED -lys i en maleboks?

Video: Kan du bruke LED -lys i en maleboks?
Video: Отсутствие этих цифр в дате рождения говорит о денежной карме. Секреты и тайны. Магия цифр 2024, Kan
Anonim

Lysdioder kun bruk 20% av energien som gløder pærer bruker på det meste. Legg til deres lang levetid og du kan kjøre din LED lys i din malerboks i årevis uten å måtte bytte dem! Energieffektiv lys ha en minimum CRI -vurdering på 80.

Hva slags belysning må derfor brukes i malingssprøyteområder?

Den vanligste typen belysning som brukes i malingssprøytebokser er panelmontert fluorescerende belysning inventar. Disse armaturene er montert/innfelt i bodspanelene.

Hva er også et LED -panellys? LED panellys er en type lysarmatur designet for å erstatte konvensjonelt lysrør lys . Rammen er en av de viktigste ledet panellys deler som det er designet for å forhindre lys lekkasje. Lagene inne inkluderer LED chips, a lys styreplate og en diffusor.

Tilsvarende, hva er det beste lyset å male under?

Pærer med en CRI på 80 til 100 er best på å avsløre levende, naturlige fargetoner. Den korrelerte fargen temperatur (CCT), målt i Kelvin, refererer til hvor varmt eller kjølig et lys vises. For varm pære kan fargetone virke rødlig gul, mens for kaldt lys kan gjøre ting blå.

Er LED-lys eksplosjonssikre?

Mest moderne eksplosjonssikker belysning inkluderer LED teknologi som reduserer kostnadene og forbedrer holdbarheten til belysning armatur i en farlig belysning plassering. I motsetning til standard industri LED lys inventar, eksplosjonssikker LED -belysning vil ha sterkere ramme og hus og tykkere, herdet glasslinser.

Anbefalt: