Hva er topptider for Sdge?
Hva er topptider for Sdge?

Video: Hva er topptider for Sdge?

Video: Hva er topptider for Sdge?
Video: A closer look at the compensation for Sempra & SDG&E executives 2024, Kan
Anonim

Topp timer: Timer på døgnet som har høy energibehov som resulterer i høyere priser. Topp timene er 16.00 til 21.00 hver dag.

På samme måte er hva som er topptider for energibruk?

timer er når strømbehovet er høyest, betaler du høyest beløp per kWh. Om sommeren, disse timer er vanligvis fra 10:00 til 20:00 på hverdager. Om vinteren, disse rushtiden er vanligvis rundt 07:00 til 11:00 og 05:00 til 21:00.

Spørsmålet er deretter, hva er tidspunktene for bruk? Tid for bruk er en vurdere plan i hvilken priser variere i henhold til tid av dag, sesong og dagtype (ukedag eller helg/helligdag). Høyere priser belastes i høyeste etterspørselstid og lavere priser i off-peak (lav) etterspørselstid. Priser er også typisk høyere i sommermånedene enn i vintermånedene.

Vet også, når er den billigste tiden å bruke strøm?

Toppriser vanligvis søke om på kvelden mandag til fredag (rundt 16-21-når nettverket er mest belastet). Skulder- elektrisitet koster litt mindre enn peak. Skulderpriser vanligvis søke om mellom topp- og lavtidsperioder. Off-peak-når elektrisitet er billigste.

Hvorfor er Sdge -priser så høye?

Disse prosjektene koster penger, og når de blir godkjent av CPUC, overfører verktøyene kostnadene til disse prosjektene til skattebetalerne. Blant årsakene SDG&E embetsmenn nevnt for vurdere øker: Mer enn 60 prosent av SDG&E kraftledninger er under jorden.

Anbefalt: