Hvordan holder du vann utenfor diesel?
Hvordan holder du vann utenfor diesel?

Video: Hvordan holder du vann utenfor diesel?

Video: Hvordan holder du vann utenfor diesel?
Video: Почему вздуваются LiPo аккумуляторы - мой опыт иногда плачевный 2024, Kan
Anonim

Plasser brensel i en klar, ren glassbeholder og la den stå på et mørkt sted i 24 timer. Diesel er lettere enn vann så hvis det er det vann i brensel , vil det sette seg til bunnen av glasset. Se for å se om det er en tynn svart linje mellom vann og diesel.

Med tanke på dette, hva skjer hvis det kommer vann inn i dieseltanken din?

Alt drivstoff inneholder noe vann i fjæring, men i motsetning til bensin, diesel drivstoff er mindre raffinert og vil inneholde en mye større mengde. Dette vann kan forårsake alvorlige problemer med vann separatorer på de utstyr. Det kan også forårsake drivstoffet sprøytespisser for å eksplodere, noe som resulterer i dyre reparasjoner.

Man kan også spørre, hvordan kasserer jeg diesel? Kombiner varmt vann, ammoniakk, vaskebrus og eddik i en ren tom gallonkanne. Rist kannen og bruk den til å rengjøre overflaten der diesel ble sølt. Dette vil rense området så vel som eliminere noen lukt.

Med tanke på dette, flyter diesel på vann?

Vann er tyngre enn bensin eller diesel drivstoff, så ja, det vil legge seg til bunnen av tanken. Problem oppsamlingslinjen er på bunnen av tanken. så hvis du har vann i begge drivstoffene kan du få problemer. Diesels har vanligvis vann samlere i kø som skiller vann fra drivstoffet.

Er det et tilsetningsstoff for å fjerne vann fra diesel?

DFS Plus Diesel additiv Fjerner Vann fra Diesel Siden vann er tyngre enn diesel drivstoff , den samler og synker til de bunnen av de lagertank, gir en grobunn for mikrober og a katalysator for brensel -nedbrytende kjemiske reaksjoner.

Anbefalt: