Hva er forskjellen mellom AH og CCA?
Hva er forskjellen mellom AH og CCA?

Video: Hva er forskjellen mellom AH og CCA?

Video: Hva er forskjellen mellom AH og CCA?
Video: PAPERS, PLEASE - The Short Film (2018) 4K SUBS 2024, Kan
Anonim

Hva er forskjellen mellom Amp Hour vurdering ( AH ) og Cold Cranking Amps ( CCA )? Bare dypsyklusbatterier er klassifisert som amp timer ( AH ). Bil og lastebil startbatterier er ikke designet for å bli dypsyklet. I stedet trenger de mye av strøm for å få bilen i gang, og så lades de opp umiddelbart.

På samme måte kan man spørre, er CCA det samme som ah?

Det er ingen sammenheng mellom CCA og Ah . Tommelfingerregelen for konvertering CCA til AH er å dele den med en konstant på 7,25. For eksempel hvis batteriet er merket med en 1450 CCA , den representerer 200AH. Et batteri med denne karakteren skal vare i 25 timer mens den produserer effekt på 8 ampere.

Videre, hvor mange amperetimer er det i et 600 CCA-batteri? Du kan bruke CCA rangeringsnummeret til for eksempel bilen din batteri og gang det med 0,7 - hvis du har en 600 i CCA , vil du få rundt 420 i A-H. Du kan bruke A-H-ratingnummeret til bilen din batteri , igjen, og multipliser den med 7,25-hvis du har en 100 i A-H, får du rundt 725 i CCA.

Herav, er et høyere CCA-batteri bedre?

Og høyere den kalde sveivforsterkerens vurdering av batteri , bedre det er for bilen din. Men ikke bli forvirret med forsterker - CA. De svevende forsterkere er vurdert til 32 grader Fahrenheit. Kaldt, sveivende forsterkere er vurdert til 0, og høyere temperaturen når de gjør vurderingen, høyere tallene.

Hva er CCA-vurderingen for batteriet?

Kaldstartforsterkere ( CCA ) CCA er en vurdering brukt i batteri industri for å definere en batteriets evne til å starte en motor i kalde temperaturer. De vurdering refererer til antall ampere på 12 volt batteri kan levere ved 0 ° F i 30 sekunder mens den opprettholder en spenning på minst 7,2 volt.

Anbefalt: