Innholdsfortegnelse:

Hva bruker du en slagpistol til?
Hva bruker du en slagpistol til?

Video: Hva bruker du en slagpistol til?

Video: Hva bruker du en slagpistol til?
Video: Sett med glass KEYS BGS Technic eller Kraftmann? 2024, Kan
Anonim

innvirkning skiftenøkler finnes i mekanikkens verktøykister overalt. De brukes ofte til å løsne hjulmuttere fra biler og lastebiler, men de kan også brukes i enhver situasjon med høyt dreiemoment.

På denne måten kan slagdriver brukes som slagnøkkel?

An slagnøkkel er brukt for enten å fjerne eller stramme skruer, bolter og festemidler. Slagnøkler fylle samme generelle rolle som påvirkningsdrivere . Hvis en slagdriver er kraftigere enn en vanlig trådløs bore , deretter en slagnøkkel er kraftigere enn begge kombinert (og deretter noen).

På samme måte, er en slagnøkkel verdt det? Får Slagnøkkel ER verdt det . An slagnøkkel og den nødvendige kompressoren ville BARE være dyr til du brukte den. De gjør ting mye enklere. Selv om du akkurat nå tror at du bare vil bruke det til begrensede jobber, men når du har det, vil du sannsynligvis oppdage andre jobber.

Rett og slett, når bør du ikke bruke en slagnøkkel?

Her er noen av de vanligste feilene du kan unngå når du bruker en slagnøkkel

  • #1) Over strammende fester.
  • #2) Skadelige tråder.
  • #3) Bruk av ikke -tilpassede stikkontakter.
  • #4) Kjøpe feil skiftenøkkelstørrelse.
  • #5) Kjøpe feil skiftenøkkeltype.

Bør jeg kjøpe en bore- eller slagskriver?

Hvorfor deg Bør kjøpe de Bore Så bore tar vare på boring og kjedelige oppgaver mye bedre enn en slagdriver , selv om du kan bruke en innvirkning for den oppgaven. De bore er kanskje ikke så rask som en slagdriver på skruer og andre festemidler, men du mister ikke kvaliteten på resultatet ved å bruke det.

Anbefalt: