Innholdsfortegnelse:

Hva slags sandpapir bruker du til å pusse en bil?
Hva slags sandpapir bruker du til å pusse en bil?

Video: Hva slags sandpapir bruker du til å pusse en bil?

Video: Hva slags sandpapir bruker du til å pusse en bil?
Video: Основные ошибки при возведении перегородок из газобетона #5 2024, Kan
Anonim

Tørk sand med sandpapir av 180 korn for å fjerne rust eller overflateskader før du går videre til et 320-kornpapir for å fjerne dine tidligere riper på 180 korn. Uansett hvilken metode du bestemmer deg for, følg den med sandpapir fra 400 til 600 korn for å slipe maling å forberede det eksisterende maling overflate for de nye beleggene som skal påføres.

Hvilket sandpapir skal jeg bruke før jeg maler?

180 til 220 Kornet sandpapir : Finere kornet sandpapir er flott for å fjerne riper som er igjen av grovere korn på uferdig treverk og for lett sliping mellom strøkene maling . 320 til 400 Kornet sandpapir : Veldig bra kornet sandpapir er brukt for lys sliping mellom overflatebelegg og sliping av metall og andre harde overflater.

Man kan også spørre, hva brukes 2000 sandpapir av sand? 1500 grus og 2000 korn er brukt å slipe den klare pelsen. Både korn er gode for å fjerne lette, klare pelsriper som ikke kan fjernes ved å gni stoffet og polere. Bruk 2000 grit for sluttsliping for å oppnå glatt overflate.

I denne forbindelse, hva slags slipemaskin trenger jeg for en bil?

Typer bilslipere (luftslipere)

  • Orbital slipemaskiner er kraftige luftslipere som er ideelle for lette forarbeider, for eksempel utjevning av kanter og sliping av gamle malingstrøk.
  • En rettlinjesliper fungerer akkurat som et slipebrett, men med mer kraft.

Hvor lang tid tar det å slipe en bil for hånd?

En dobbelvirkende slipemaskin oscillerer på en måte som sliper overflaten uten å kutte metallet. Håndsliping på dette stadiet er mulig, men det kommer ikke ut så glatt og kan ta timer i stedet for de 30 minuttene tar å sande en bil med slipemaskinen.

Anbefalt: