Har Honda CR V 2016 et vibrasjonsproblem?
Har Honda CR V 2016 et vibrasjonsproblem?

Video: Har Honda CR V 2016 et vibrasjonsproblem?

Video: Har Honda CR V 2016 et vibrasjonsproblem?
Video: Проблемы с балкой и рычагами на Honda Cr-V 2016-2021 2024, Kan
Anonim

2016 Honda CR - V SUV

Den har en seriøs vibrasjonsproblem . Det ser ut til at kjøretøyet ikke var designet for å minimere påvirkningen av vibrasjon av motoren og hele bilen er vibrerer konstant uavhengig av veistatus. De har visstnok løst problemet utgave for 2016 modell, men det er ikke tilfelle.

På samme måte spør folk, hvorfor vibrerer Honda CRV -en min?

Det er forårsaket av de kombinasjon av Honda sin ny direkteinnsprøytning, "Earth Dreams"-motor og trinnløs girkasse. Honda gjorde disse endringene for å forbedre kjøretøyets økonomi og ignorerte ifølge søksmål vibrasjonen bivirkning.

Videre, hvorfor vibrerer min Honda? Motorbevegelse Flere ganger enn ikke, hvis det er en vibrasjon kommer fra din Honda sin motor, det skyldes et dårlig motorfeste -- det kan også være et dårlig girfeste. I svært sjeldne tilfeller kan mekaniske problemer føre til ekstra bevegelse inn de motor som du kan føle mens du bruker din Honda.

Deretter kan man også spørre, har Honda CRV overføringsproblemer?

Honda tekniske servicebulletiner, eller TSB-er, rapporterer det flere CR-V modellår lider av manuell overføring skiftevansker. Problemer oppstår hovedsakelig når du skifter fra andre til femte eller tredje til femte gir. Den vanligste årsaken til skiftende vanskeligheter i manuell overføring er mangel på overføring væske.

Hvorfor rister bilen min når den stopper?

Hvis kjøretøyet rister eller motoren grøsser mye når stoppet ved et stopplys, eller når den står parkert med motoren på tomgang, kan det indikere at motorfester eller girfester er skadet eller ødelagt. Hvis rister reduseres, er det en sterk indikator på at motorens motorfester må inspiseres av en mekaniker.

Anbefalt: