Innholdsfortegnelse:

Påvirker tomgangsarmen justeringen?
Påvirker tomgangsarmen justeringen?

Video: Påvirker tomgangsarmen justeringen?

Video: Påvirker tomgangsarmen justeringen?
Video: #JP007: Hvor går bærekraftig business i 2021? 2024, Kan
Anonim

Justering etter Ledig arm endring. Det vil ikke påvirke hjulet, camberen eller toe-in. Det vil være små designvariasjoner samt eliminering av tidligere slakk. Hvis det var tidligere justert med en slitt ledig arm , kan det hende du trenger tå-inn-bevegelsen likt på begge sider, hvis rattet ikke er rett.

Med tanke på dette, hva gjør tomgangsarmen?

Tomgangsarmer og Pitman våpen er en del av styresystemet ditt som kobler styreboksen til midtlenken, og deretter til navet. De danner en svingbar støtte for styreleddet og lar den riktige bevegelsen finne sted når du dreier hjulet.

Ved siden av ovenfor, kan du sette en pitmanarm på feil? Du kan ikke sette de pitman arm de feil vei, du " ville "varsel er siden det bare er fire måter å installere på den.

Dessuten, hvordan fikser du en feiljustert pitman-arm?

Drei hjulene til de peker rett. Fjern pitman arm , vri på styring hjulet helt til venstre, teller nå svingene det tar å gå hele vei til høyre , del det tallet med 2, vri på styring hjul tilbake så mange svinger og installer pitman arm . Dette sentrerer styring utstyr.

Hva er symptomene på en dårlig tomgangsarm?

3 symptomer på en dårlig tomgangsarm

  • Road Walking. Dette skremmende fenomenet, også kjent som road wandering, oppstår når et kjøretøy ser ut til å vandre eller veve frem og tilbake på egen hånd.
  • Spill i hjulet. Hvis du har mistanke om at tomgangsarmen er i dårlig forfatning, kan dette symptomet testes under tryggere og enklere forhold enn å gå på veien.
  • Free Wheeling.

Anbefalt: