Innholdsfortegnelse:

Hva skjer når tomgangsarmen din ryker?
Hva skjer når tomgangsarmen din ryker?

Video: Hva skjer når tomgangsarmen din ryker?

Video: Hva skjer når tomgangsarmen din ryker?
Video: Can Am Ryker Performance exhaust 2024, Kan
Anonim

EN dårlig eller mislykkes ledig arm eller pitman væpne Kan forårsake din kjøretøyet for ikke å svare riktig når du svinger de ratt. Som en resultat, din kjøretøyet kan trekke til den ene siden av de vei eller de styringen virker vanskelig å kontrollere.

Også å vite er, hva er symptomene på en dårlig tomgangsarm?

3 symptomer på en dårlig tomgangsarm

  • Road Walking. Dette skremmende fenomenet, også kjent som road wandering, oppstår når et kjøretøy ser ut til å vandre eller veve frem og tilbake på egen hånd.
  • Spill i hjulet. Hvis du har mistanke om at tomgangsarmen er i dårlig forfatning, kan dette symptomet testes under tryggere og enklere forhold enn å gå på veien.
  • Free Wheeling.

I tillegg, hvor mye koster det å bytte en tomgangsarm? De gjennomsnittlig kostnad for en ledig arm erstatning er mellom $ 179 og $ 307. Arbeidskostnadene er estimert mellom $ 72 og $ 92, mens deler er priset mellom $ 107 og $ 215. Estimat inkluderer ikke skatter og avgifter.

Man kan også spørre, hva forårsaker en dårlig tomgangsarm?

EN dårlig eller mislykkes ledig arm eller pitman arm kan årsaken kjøretøyet ditt ikke reagerer riktig når du dreier på rattet. Som et resultat kan kjøretøyet trekke til den ene siden av veien eller styringen virker vanskelig å kontrollere.

Hva skjer hvis pitman -armen går i stykker?

Hvis en tomgang væpne er løs vil du kunne se den bevege seg rundt. Symptomer på en dårlig tomgang eller pitman arm inkluderer manglende styrekontroll, redusert styrerespons, svaiing, bil som trekker til den ene siden og ujevn slitasje på dekkene. Det er farlig når en pitman eller tomgang væpne er dårlig.

Anbefalt: