Er det ulovlig å fylle en gassbeholder med diesel?
Er det ulovlig å fylle en gassbeholder med diesel?

Video: Er det ulovlig å fylle en gassbeholder med diesel?

Video: Er det ulovlig å fylle en gassbeholder med diesel?
Video: The Great Gildersleeve: Gildy's New Car / Leroy Has the Flu / Gildy Needs a Hobby 2024, Kan
Anonim

Det er det faktisk ulovlig å legge Diesel i en Gassflaske eller omvendt. Du er bare høyt til å sette inn kan hva er merket på den.

Videre kan du putte bensin i en gul dieselbeholder?

PFC er vanligvis fargekodet for forskjellige drivstoff: Rød containere er beregnet for bensin og andre svært brannfarlige væsker. Blå containere brukes til lagring av parafin. Gule beholdere brukes til diesel brensel.

er det ulovlig å putte gass i en vannflaske? Setter gass inn i en vannflaske eller en beholder som ikke er godkjent for bensin er ulovlig og hvis du ikke har råd til en gass kan kanskje beholde en i bilen din siden du ikke ser ut til å beholde den gass i bilen din.

Vet også, kan du putte diesel i en Jerry -boks?

Jerry bokser Gi brensel til noen med bensinbil, og fyll på når det er nødvendig diesel . Hvis du er bekymret for hvordan selene vil reagere - de skal være de samme før og etter. Og, hvis tilfeldigvis du putter bensin inn i forsvareren ved en feiltakelse - under (omtrent) 10 % blanding vil ikke ødelegge den.

Vil litt diesel skade en gassmotor?

Som litt som 1% bensin forurensning vil senk diesel flammepunkt med 18 grader C. Dette betyr at diesel brensel vil antenne for tidlig i dieselmotor , hvilken kan føre til motor skader. Bensin forurensning kan også skade drivstoffpumpen og rote diesel injektorer.

Anbefalt: