Er det ulovlig å kjøre med innvendig lys på i Michigan?
Er det ulovlig å kjøre med innvendig lys på i Michigan?

Video: Er det ulovlig å kjøre med innvendig lys på i Michigan?

Video: Er det ulovlig å kjøre med innvendig lys på i Michigan?
Video: DR-vært tager på voldsom rejse i underbevidstheden med ulovligt syretrip - Mellem himmel og jord 2024, Kan
Anonim

- Svaret er generelt det samme: Det er det ikke ulovlig , men kjøring om natten med en innvendig lys på i tillegg til de svakt lysende kjøretøykontrollene og målerne er ikke en god idé. Bennett presiserer: A kuppellys er ikke nødvendig kjøretøyutstyr og er ikke uttrykkelig tillatt i Michigan Kjøretøyskode.

På samme måte kan du kjøre med innvendig lys på?

Det er ingen lov mot kjøring med innvendige lys på. Men hvis en politimann trekker du over og bedømmer din innvendig lys å være en kjøring distraksjon de kunne spørre du for å slå den av, belastet du med uforsiktig kjøring.

Ved siden av ovenfor, er det ulovlig å kjøre med en lysstang på i Michigan? Bilister vil snart være utenfor loven hvis de bruker LED lysbjelker samtidig som kjøring på offentlig vei. Gov. Roy Cooper undertegnet senatforslag 182 i lov 13. juli 2017. I lovforslaget står det at «ingen person skal kjøre et motorkjøretøy på motorveiene i denne staten mens du bruker en lysstang belysningsenhet.

Er det også ulovlig å kjøre med innvendig lys på i Oklahoma?

Ekstra lys kan installeres lovlig i vanlige kjøretøyer, så lenge de ikke aktiveres mens kjøring . I følge Oklahoma lov, blir de bare ulovlig når den brukes på veier. Og mange sjåfører lærer det ikke før de har kjøpt varene og betalt for å få dem installert.

Kan du dampe mens du kjører?

Mens du damp mens på veien ikke er teknisk ulovlig, kan bilister som blir distrahert av røyken fra sigaretter bli tiltalt for kjøring uten hensyn og oppmerksomhet.

Anbefalt: