Hvor ofte bør du rengjøre gasshuset?
Hvor ofte bør du rengjøre gasshuset?

Video: Hvor ofte bør du rengjøre gasshuset?

Video: Hvor ofte bør du rengjøre gasshuset?
Video: Vask av dusjvegg - Hvordan vaske bad 2024, Kan
Anonim

Det kan være nødvendig å bytte olje en eller to ganger en år, og det er det en kabinluftfilter for å skifte en noen ganger din vei til 100 000 miles, men det er ikke så mye mer å gjøre gjøre før de stor enkelt tjeneste som involverer en registerreimskifte og tennplugger rundt det punktet.

På samme måte kan man spørre: er gassrengjøring nødvendig?

Samtidig som Gasspedal - kroppsrengjøring er godt forebyggende bilvedlikehold, bør det også hjelpe motorens kjørbarhet. Faktisk, hvis du har lagt merke til en grov tomgang, snublende første akselerasjon eller til og med stopp - alt når motoren er helt oppvarmet - en skitten gasspjeldkropp kan være synderen.

På samme måte, forbedrer rengjøring av gasspjeldet ytelsen? Når du kjører din kjøretøy, karbonavleiringer og rusk som bygger seg opp gassspjeldhuset over tid. Hvis du lar dette fortsette for lenge uten rengjøring , det vil avta forestillingen av din motor. De beste gassrenser vil raskt gjenopprette dette tapte opptreden og forhindre fremtidig skade.

Tilsvarende, hva er symptomene på en skitten gasspjeldkropp?

Hvis bilen din går dårlig på tomgang, vil den årsaken bare kan være en skittent gasshus . De gasspjeldkropp styrer mengden luft motoren tar inn, og når den kommer skitne , motoren kan ikke gå jevnt på tomgang.

Hva er fordelene med å rengjøre gasspjeldhuset?

De fordeler av en ren gasspjeld er jevnere luftstrøm med mindre turbulens. Ren motorer produserer alltid mer kraft og får bedre kjørelengde. Den største innvirkningen jeg hadde da rengjøring TB var glatt inaktiv.

Anbefalt: