Innholdsfortegnelse:

Hvordan får jeg nøkkelkoden til bilen min?
Hvordan får jeg nøkkelkoden til bilen min?

Video: Hvordan får jeg nøkkelkoden til bilen min?

Video: Hvordan får jeg nøkkelkoden til bilen min?
Video: Hvordan man adder custom bil og biler til garager 2024, Kan
Anonim

Hvis nøkkelkoden er tilgjengelig, er dette vanlige steder:

  1. I dokumentasjonen til kjøretøy . Noen ganger er nøkkelkode er i den kjøretøy manuell eller på en etikett med låsen eller nøkkel .
  2. På nøkkel .
  3. På en metallplate i hanskeavdelingen eller andre steder i bil .
  4. På låsens hus.

Tilsvarende kan du få nøkkelkode fra VIN-nummer?

Ja, på The Keyless Shop vi er i stand til å gjøre en nøkkel for bilen din fra din vin . Når låser er laget for kjøretøyet av produsenten en spesiell nøkkelkode lagres med bilens identifikasjon Nummer som utpekte hvert snitt i nøkkel.

I tillegg, hvordan får låsesmeder nøkkelkoder? De låsesmed gir deretter VIN og kundeinformasjon til NASTF for å få tak i en nøkkelkode som kan brukes til å kutte en ny nøkkel . Alternativt, a nøkkelkode kan fås av et tredjepartsselskap, når det er levert med låsesmeder LSID.

Følgelig, hva er nøkkelkode?

EN nøkkelkode er en serie alfanumeriske tegn som brukes av låsesmeder for å lage en nøkkel . Det finnes to typer nøkkelkoder : blind koder og bite koder.

Kan du endre bilnøkkelkoden?

Bilnøkkel Programmering for enhver modell av Bil & Varebil Nøkler EN auto låsesmed kan kutte, programmere/omprogrammere og gi erstatning bilnøkler for eksterne fobs og transponder nøkler for de fleste kjøretøy produsenter, hvis din bilnøkkel er skadet, bør en låsesmed kunne reparere og gi et erstatningssett.

Anbefalt: