Hvor er skruen til luftdrivstoffblandingen?
Hvor er skruen til luftdrivstoffblandingen?

Video: Hvor er skruen til luftdrivstoffblandingen?

Video: Hvor er skruen til luftdrivstoffblandingen?
Video: Pilot Air/Fuel Screw Adjustment Explained - Single Carb - Part 1 2024, Kan
Anonim

Den ledige blandingsskrue kontrollerer luftdrivstoffblanding på tomgangshastighet, og er ofte plassert i nærheten av gassplaten.

Og hvordan justerer du luftblandingsblandingen?

Når den er ved driftstemperatur, finn de 2 skruene på forgasseren din som justere de luft og drivstoffblanding . Du kan deretter bruke en skrutrekker til justere begge skruene ¼ omdreining om gangen til motoren spinner jevnt. Til justere din inaktive hastighet, finn inaktiv blandingsskrue som begrenser strømmen av brensel på tomgang.

På samme måte, hvordan justerer du skruen til luftdrivstoffblandingen? Finn tomgang blandingsskrue og vri den med klokken til nålen lett berører setet. Vri deretter på skru mot klokken 1-1/2 omdreininger. Hvis forgasseren din har en hovedstråle justeringsskrue ved bunnen av flytebollen, vri på skru med klokken til du kjenner det berører setet inne i emulsjonsrøret.

På samme måte, hvor er luftdrivstoffskruen på 400ex?

Piloten skru er på bunnen av karbohydratkroppen foran skålen på motorsiden av karben (foran).

Hvordan vet jeg om forgasseren min er rik eller mager?

Når en motor går " rik , " det er de stikk motsatt av kjører magert , noe som betyr at det er overflødig drivstoff og ikke nok luft. Når dette skjer, svart røyk kommer fra de eksos. Det er oversvømmet. Hvis det er skitt eller rusk i de drivstoffskål, kan den blokkere de nåleventilen og hindre den i å stenge.

Anbefalt: