Hva er spyleventilforsegling?
Hva er spyleventilforsegling?

Video: Hva er spyleventilforsegling?

Video: Hva er spyleventilforsegling?
Video: How to Repair Toilet Flapper and Flush Valve by Korky - 2003MP 2024, Kan
Anonim

Dette er en snarvei, tids-/arbeidsbesparende metode for å installere en erstatning " spyleventilforsegling " for å hindre at vann inne i toalettbeholderen siver/lekker ned i avløpet (og den kontinuerlige, irriterende lyden som følger med dette vanntapet).

Hva er i så måte en spyleventiltetning?

Dette er en snarvei, tids-/arbeidsbesparende metode for å installere en erstatning " spyle ventiltetning "for å stoppe vannet inne i toaletttanken fra å sive/lekke ned i avløpet (og den kontinuerlige, irriterende lyden som følger med dette vanntapet).

I tillegg er spyleventiler universelle? Det er noen flotte toaletter som bruker bare 1,28 liter per flush med en 3-tommer spyleventil . Erstatter en 3-tommers ventil er det samme som å erstatte standarden spyleventil ; det er bare en større ventil . Flere produsenter tilbyr 3-tommers universelle spyleventiler som burde fungere bra.

Vet også, hvordan vet du om spyleventilen din lekker?

For å se etter andre lekkasjer på toalettet, legg noen dråper konditorfarge i tanken. Etter et minutt eller så, hvis det er fargelegging lekker inn i bollen som betyr spyleventil og/eller klaff er lekker . Det er to vanlige klaffeproblemer. Den første er håndtaket og kjedespenningen.

Hvor mye koster det å bytte spyleventil?

EN enkelt toalett ventil erstatning vanligvis kostnader $70 til $150. EN komplett ombygging av skaptanken som inkluderer flush håndtak, spyleventil , klaff, kulekran og tankbolter kostnader rundt $ 275.

Anbefalt: