Fryser sommervaskemiddelet?
Fryser sommervaskemiddelet?

Video: Fryser sommervaskemiddelet?

Video: Fryser sommervaskemiddelet?
Video: Как правильно играть ИНДАСТРИАЛКак играет барабанщик RAMMSTEIN💥#rammstein 2024, April
Anonim

Sommer viskervæske kan FRYSE nå som temperaturen synker under 32 grader, som kan forårsake skade på deg visker pumpe eller reservoar . Bruker dette væske om vinteren er også farlig fordi det kan umiddelbart fryse til din frontrute , lage et islag og svekke synet ditt.

Kan jeg dessuten bruke vinterspylervæske om sommeren?

Ja du kan bland dem, det vil bare redusere effektiviteten til din vintervæske . F.eks. Hvis du har -40c Vintervæske og du blander den med halvparten med din sommervæske , da deg vil sannsynligvis ender opp med en væske som har -20c frysemotstand.

Videre, hvordan vet du om spylervæsken din er frossen? Hvis din væske vil ikke spraye i det hele tatt, og dysene er klare for snø, så er det en god indikasjon på at din væskereservoar er enten tom eller frossen . Sistnevnte er dårlig fordi det kan knekke tanken din. Den beste måten å sjekke på er å se under panseret for å se hvis de reservoar er tom.

På samme måte spørs det: kan viskervæske fryse?

Avhengig av type væske som har blitt lagt i reservoaret ditt, kan det være mulig for det fryse hvis temperaturen synker lavt nok. Noen kommer med frysing punkter på -20 ° F, -27 ° F, -40 ° F eller til og med ned til -50 ° F. Denne vaskemaskinen væske inneholder en alkohol som senker frysing vaskemaskinens punkt væske betydelig.

Kan du legge vann i stedet for spylervæske?

Formulert for å fjerne skitt og insekter, spylervæske i frontruten er en blanding av løsemidler, vaskemidler og frostvæske. Når vann tilsettes, destilleres vann anbefales for blanding med spylervæske som trykk vann inneholder ofte mineraler som kan tette vaskemaskin stråler og la avleiringer ligge på glass.

Anbefalt: