Hvordan forhindrer du at spylervæsken fryser om sommeren?
Hvordan forhindrer du at spylervæsken fryser om sommeren?

Video: Hvordan forhindrer du at spylervæsken fryser om sommeren?

Video: Hvordan forhindrer du at spylervæsken fryser om sommeren?
Video: Ice in Washer Fluid Frozen - SOLVED! 2024, Kan
Anonim

Den beste måten å bekjempe frossen viskervæske er å la bilen varme opp, parkere den i solen, sette den i garasjen, vente på en kommende varm dag, eller til og med bare kjøre den rundt en stund. Når det er varmt, og væske begynner å spraye igjen, bare spray det hele ut.

Videre, kan du bruke vinterrute -spylervæske om sommeren?

Ja du kan bland dem, det vil bare redusere effektiviteten til din vintervæske . F.eks. Hvis du har -40c Vintervæske og du bland det med det halve med ditt sommervæske , deretter du vil sannsynligvis ender opp med en væske som har -20c frysemotstand.

På samme måte, hvorfor kommer ikke vindusviskervæsken min ut? Klar de tilstoppet vindusspyler dysen med en pinne, og bruk deretter trykkluft til å blåse de rusk bakover gjennom de slange. Hvis du hører de pumpen går men ikke gjør det få væske , du sannsynligvis ha tilstoppet vindusspyler dyser. Løfte de hette og spor vaskemaskinen slange fra de dyser tilbake til de reservoar.

Når det gjelder dette, hvorfor fryser spylervæsken min på frontruten?

Fryser kan skje hvis væske fortynnes - med is på frontrute eller ved vann eller sommer spylervæske fortsatt i reservoar . Tøm av reservoar før du setter inn vinteren spylervæske , Sier Macchia. "Men du får mer alkohol på frontrute ."

Er det OK å bruke vann i stedet for vindusviskervæske?

Når vann tilsettes, destilleres vann anbefales for blanding med spylervæske som trykk vann inneholder ofte mineraler som kan tette seg vaskemaskin stråler og la avleiringer ligge på glass. Imidlertid erstatter vanlig vann til spylervæske i frontruten har både fordeler og ulemper.

Anbefalt: