Hva er forskjellen mellom Jeep Patriot Sport og breddegrad?
Hva er forskjellen mellom Jeep Patriot Sport og breddegrad?

Video: Hva er forskjellen mellom Jeep Patriot Sport og breddegrad?

Video: Hva er forskjellen mellom Jeep Patriot Sport og breddegrad?
Video: Jeep Патриот розвальные тяги проставки под амортизаторы 2024, Mars
Anonim

Jeep Patriot Latitude vs.

De Breddegrad trim gir et steg opp fra Sport med ekstra luksus, men på samme tid er liten nok til å tilby bedre kjørelengde og off-road evner enn Limited-modellen. Med andre ord, Patriot Latitude tilbyr den perfekte blandingen av funksjonalitet og funksjoner.

Folk spør også, hva er forskjellen mellom en Jeep Cherokee Sport og breddegrad?

De Jeep Cherokee Sport leveres med kleseter, men med Breddegrad du får oppgraderingen til premiumduk. Begge kjøretøyene kommer med klimakontroll foran og bak for komfort for både deg og passasjerene dine. De Jeep Latitude leveres med el-vinduer med ett trykk og flate seter foran for trekking.

I tillegg, hvilken er bedre Jeep Patriot eller Compass? Den litt større Jeep kompass er også rimelig, men i motsetning til Patriot , 2017 -versjonen ble transformert bare måneder inn i produksjonsåret. Den nye Kompass har bedre -kvalitets interiørmaterialer, et sterkere chassis og forbedret fjæring.

Vet også, er en Jeep Patriot pålitelig?

Jeep Patriot Vurderinger Oversikt 23 bileiere som deg har anmeldt deres Jeep Patriot . Gjennomsnittlig vurdering er 3,8 av 5 stjerner. De Jeep Patriot pålitelighet Karakteren er 3,5 av 5. Den er på 15. plass av 32 for alle bilmerker.

Har Jeep Patriots mange problemer?

Patriot eiere er å ha mest trøbbel med karosseriet (24%), vinduer (16%) og girkassen (14%). Transmisjon overopphetes 18 klager på et gjennomsnitt på 61, 708 miles i 2011 Jeep Patriot . Transmission Grinding 2 klager i gjennomsnitt 26, 753 miles i 2010 Jeep Patriot.

Anbefalt: