Hvordan påvirker en kjølevæskelekkasje bilen din?
Hvordan påvirker en kjølevæskelekkasje bilen din?

Video: Hvordan påvirker en kjølevæskelekkasje bilen din?

Video: Hvordan påvirker en kjølevæskelekkasje bilen din?
Video: Found Puddles Under Your Car or Truck? How to Diagnose Coolant Leaks! 2024, April
Anonim

Når din bil begynner å lekkasje kjølevæske første indikator er de motoren begynner å gå varm og muligens overopphetes. En motor eller radiator det er lekker kjølevæske vil ha negative effekter på de motor som overdreven støy under drift og redusert ytelse.

På denne måten kan du kjøre bil med kjølevæskelekkasje?

I tillegg til det lave kjølevæske lys, hvis du ha en stigende temperaturmåler, dette kan betyr også a radiatorlekkasje . Disse to tegnene kombinert kan betegne din kjøretøy kan overopphetes veldig snart. Ikke kjøre langt med en radiatorlekkasje som det kan forårsake ytterligere skade på motoren din, som kan betyr en mer omfattende reparasjon.

Spørsmålet er deretter, hva er tegn på en kjølevæskelekkasje? Frostvæske kommer i forskjellige farger - grønn, gul og rosarød, for eksempel - føles slimete vann og har vanligvis en søt lukt. Hvis du ikke kan se kjølevæske som drypper eller siver, se etter rust, spor eller misfarging på radiatoren. Det er tydelige tegn på hvor det har lekket.

I forhold til dette, hvor mye koster det å fikse kjølevæskelekkasje i en bil?

Totalt sett kan du betale $400 eller mer for dette reparere . Det er raskt og enkelt å bytte radiatorslange fastsette og vil bare kjøre deg $ 35 til $ 65 for hele reparere . Erstatning av radiator koste rundt $ 300 eller mer, avhengig av størrelsen og typen på din bil . Ikke utsett når du finner en kjølevæskelekkasje.

Hva er årsaken til at kjølevæske lekker?

Den kobles vanligvis til radiatoren gjennom den nedre slangen. Svikt i vannpumpens lagertetning eller pakningen, eller ytre skader, kan årsaken en kjølevæskelekkasje . Termostaten din er komponenten som regulerer temperaturen på din kjølevæske , og holder den på et punkt der motoren går mest effektivt.

Anbefalt: